Vier bedrijven in brand op industrieterrein

Vannacht om 3.12 is er brand uitgebroken bij een industriepand aan de Zevenheuvelenweg te Tilburg.
Deze breidde snel uit waardoor er opgeschaald is naar Grip 2. Er is sprake van veel rookontwikkeling waardoor er om 4.30 een NL alert verstuurd is met de tekst om bij rookoverlast ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten.

Nadat rond 3.12 uur vannacht brand uitbrak aan de Zevenheuvelenweg te Tilburg is deze snel uitgebreid. Ondertussen staan vier panden in brand en is de Brandweer ondersteund vanuit de omliggende regio’s en de crashtender van de luchtmacht het incident aan het bestrijden.

Rond 4.30 uur is een NL-apart uitgegaan het het advie ramen en deuren gesloten te houden en de ventilatie uit te zetten als men overlast van de rook ervaart.

Ondertussen komen er ook berichten binnen dat er roetdeeltjes neerdalen in o.a.de wijk Reeshof. Advies is om deze weg te spoelen van bijvoorbeeld de auto en daarna handen te wassen. 

De brandweer is met zo’n 80 mensen bezig het incident te bestrijden. 

Bron: vrmwb.nl

Wij zijn op zoek naar meer beeldmateriaal van deze hevige brand. Heeft u foto’s of videobeelden van deze brand dan kunt u deze Facebook naar ons toesturen.

Foto’s: © Koen Wouters