home Tilburg Vrouw (77) komt om het leven bij ongeval

Vrouw (77) komt om het leven bij ongeval

Het team wat deze aanrijding onderzoekt is dringend op zoek naar getuigen die de verdachte in zijn Toyota Yaris hebben zien rijden VOOR de aanrijding. Ook willen ze graag informatie over het gebruikelijke rijgedrag van deze bestuurder. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0700-8000 (Meld Misdaad Anoniem)

De politie heeft dinsdagavond 25 september 2018 om 23u05 een 19-jarige verdachte uit Tilburg aangehouden, omdat hij waarschijnlijk betrokken was bij een ernstige aanrijding op de Beneluxlaan. Daarbij is een 77-jarige vrouw uit Tilburg gewond geraakt.

Hoe de aanrijding kon gebeuren is nog niet duidelijk. Het is onderdeel van het onderzoek. De verdachte zit vast voor verhoor. De vrouw stak om 21u44 over en werd daarbij door een auto aangereden. De automobilist verliet de plek van de aanrijding. De politie vroeg het publiek via sociale media om hulp, maar de verdachte meldde zich kort na de aanrijding bij de politie. Hij is op het Westerpark aangehouden en voor onderzoek ingesloten. De politie nam een voorlopige speekseltest af in het kader van Wet Middelen Gebruik. Er was geen indicatie dat hij onder invloed reed. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Update
In de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 september is het slachtoffer van het ongeval in het ziekenhuis overleden. Het onderzoek loopt nog en de verdachte zit nog steeds vast.

Foto’s: ¬© Diederik Cools