[UPDATE] Politie onderzoekt dood 83-jarige vrouw.

Een Team Grootschalig Opsporing (TGO) is bezig met een onderzoek naar de dood van een 83-jarige vrouw uit Tilburg. Zij werd zondag 22 oktober in haar woning aan de Jachtslotstraat 72 gevonden.

Rond 17.00 uur werd het slachtoffer levenloos aangetroffen. Hierop werden de hulpdiensten gealarmeerd. Een opgeroepen arts kon geen duidelijke doodsoorzaak aangeven, waarop een uitgebreid sporenonderzoek werd verricht. Hieruit bleek dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Over de omstandigheden waaronder dit is gebeurd, worden geen mededelingen gedaan.

TGO
De politie startte een TGO op. In de woning is zondag en maandag onderzoek verricht.. Een uitgebreid buurtonderzoek maakte onderdeel uit van de opsporingswerkzaamheden.

Getuigen
De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

*Update 25 oktober 2017*
Op dinsdag 24 oktober 2017 heeft de politie een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 83-jarige vrouw uit Tilburg die afgelopen zondag in haar woning in de Jachtslotstraat is gevonden. De zaak is de afgelopen dagen zeer uitgebreid in het nieuws is geweest, onder andere op verschillende TV kanalen maar ook op social media. De man heeft zich gemeld bij de politie. De verdachte en het slachtoffer hebben een familiaire band met elkaar. De verdachte zit in alle beperkingen en details zullen daarom verder niet gegeven worden.

Foto’s: © Diederik Cools