Drukte bij Traumadag ETZ Tilburg.

Drukte bij Traumadag ETZ Tilburg.

Van 10.00 uur tot 16.00 uur is er een Traumadag gehouden bij het ETZ in Tilburg .

Bezoekers konden zien hoe er gehandeld wordt bij trauma gevallen. Hierbij waren alle hulpdiensten aanwezig die met een trauma te maken krijgen. In de middag kwam ook de Lifeliner 3 naar de traumadag, waarna bezoekers in de traumahelikopter mochten kijken en vragen konden stellen aan het bemanning van de helikopter.

Binnen konden bezoekers informatie krijgen over verschillende afdelingen van het ziekenhuis die te maken krijgen met trauma gevallen. Zo konden bezoekers een kijkje nemen op de intensive care, uitleg krijgen in een OperatieKamer en een demo bekijken van het behandelen van een trauma op de eerste hulp.

Al met al was het een zeer geslaagde dag.

Foto’s: © Koen Wouters & Diederik Cools