Tilburg – Man springt van drie hoog bij vlucht voor politie.

Tilburg – Man springt van drie hoog bij vlucht voor politie.

Een 27-jarige Tilburger heeft donderdagavond bij een poging om aan de politie te ontkomen na een sprong van een balkon zijn twee enkels gebroken. Hij werd door de politie onder meer gezocht vanwege een nog openstaande boete.

Agenten gingen donderdagavond rond 19.00 uur naar een flatwoning op de derde verdieping in de wijk Gesworen Hoek omdat daar een 26-jarige Tilburger zou verblijven. Hij staat gesignaleerd in het opsporingsregister omdat hij nog een onherroepelijk vonnis van 546 euro of 8 dagen heeft openstaan en internationaal nog gezocht wordt vanwege een drugsdelict. Een vrouw deed open en vertelde desgevraagd dat hij niet thuis was.

Op dat moment sprong kennelijk de gezochte man vanaf het balkon. Beneden werden de dienders geattendeerd op het feit dat een gewonde man een woning was ‘binnengekropen’. De vonnisklant kermde van de pijn. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht omdat zijn beide enkels gebroken waren. Zijn aanhouding is uitgesteld.

Foto’s: © Koen Wouters