home Tilburg Arrestatieteam valt flatwoning in Tilburg binnen

Arrestatieteam valt flatwoning in Tilburg binnen

Aan de Generaal Smutslaan in Tilburg heeft het arrestatieteam van de Politie aan het eind van de ochtend een inval gedaan in een woning. Rond 8.30 uur stonden er al agenten in de wijk. Ongeveer drie uur later viel het arrestatieteam de woning binnen.

Een 26-jarige man uit Tilburg werd door een arrestatieteam ingerekend. De man wordt verdacht van bedreiging met een vuurwapen.

De arrestatie vond plaats op vrijdagmorgen 14 oktober 2016. Eerder in die ochtend was er sprake van een verkeersconflict op de N282, de provinciale weg tussen Breda en Tilburg. Volgens de melder trok de bestuurder van een gele Toyota Corolla daarbij een vuurwapen tevoorschijn om er volgens mee te richten.

De politie wist de verdachte te traceren in een woning in de wijk Oud-Zuid. Vanwege het feit dat er mogelijk een vuurwapen in het spel was, werd er een arrestatieteam ingezet om de verdachte aan te houden. De arrestatie verliep zonder problemen. De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex. De politie is nog op zoek naar het gebruikte vuurwapen.

Foto’s: Jeroen Stuve / Stuve Fotografie