Bouwvakker zwaar gewond na 10 meter hoge val van dak in Berkel-Enschot

Calenwiel, Berkel-Enschot – Rond 8.30 uur werden de ambulancedienst, politie en een traumahelikopter gealarmeerd voor een melding aan de Calenwiel in Berkel-Enschot. Ter plaatse bleek dat er een bouwvakker van 10 meter hoog naar beneden gevallen was.

Hij zou op het dak van een in aanbouw zijnd pand hebben gestaan, waarna hij ongeveer 10 meter naar beneden viel en op een zandbodem in het pand terecht kwam. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen met spoed onder begeleiding van de trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht.

De traumahelikopter vloog vervolgens naar het ziekenhuis om de trauma-arts op te halen. Tijdens deze vlucht mocht een van de aanwezige agenten meevliegen. Zij werd door haar collega opgehaald bij het ziekenhuis.

Foto’s: Koen Wouters