Dode bij ernstig ongeval met vrachtwagen

Vierbundersweg, Dongen – Maandagochtend is er een ernstig ongeval gebeurd op de Vierbundersweg in Dongen. Een personenauto en een vrachtwagen kwamen hier met elkaar in botsing. De bestuurder van de de personenauto overleed ter plaatse aan zijn / haar verwondingen.

Het ongeval gebeurde op of nabij de kruising van de Vierbundersweg met de Kanaaldijk Noord. Meerdere ambulances, brandweer, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Deze hulp kwam echter te laat voor het slachtoffer. De traumahelikopter landde langs de Kanaaldijk Noord.

De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en heeft de Vierbundersweg voor onbekende tijd afgesloten. Ook werden zwarte schermen over de weg geplaatst.

Foto’s: Rick de Haan

Foto’s: Koen Wouters