Veel wateroverlast in Tilburg

Tilburg – In Tilburg zijn maandagmiddag en avond verschillende meldingen geweest van wateroverlast. Diverse straten werden afgesloten.

Wandelboslaan

Rond het middaguur stond de Wandelboslaan in Tilburg West blank. Automobilisten moesten door een flinke plas water rijden, wat dan ook voor gevaarlijke situaties zorgde.

Foto’s: Stijn Maas

Wegwerkzaamheden Verhulstlaan

Aan de Verhulstlaan in Tilburg ligt de straat open door werkzaamheden. Door de regenval blijft hier ook veel water in staan. Desondanks gingen de werkzaamheden toch door.

Foto’s: Koen Wouters

Verdiplein afgesloten

Rond 19.00 uur werd het Verdiplein afgesloten nadat de wegen en parkeerplaats vol met water waren komen te staan. De oorzaak is waarschijnlijk een slechte afwatering. Het water stond tientallen centimeters hoog.

Foto’s: Koen Wouters

Videobeelden: Koen Wouters

Baron van Voorst tot Voorstweg afgesloten

Ook de Baron van Voorst tot Voorstweg werd tussen de Moerse dreef en het politiebureau afgesloten doordat de weg vol water was komen te staan. De automobilisten moesten daardoor omrijden.

Foto’s: Thijs van Ostaden

Foto’s: Diederik Cools

Wateroverlast De Schans

In een woning aan de Schans in Tilburg ontstonden problemen aan een afvoer. De brandweer kwam ter plaatse en heeft dit probleem zo goed mogelijk verholpen.

Foto’s: Koen Wouters