Twee arrestaties na vechtpartij in Tilburg

Heuvelring, Tilburg – In een café in het uitgaanscentrum van Tilburg is zaterdagavond 30 april 2016 rond 21.50 uur een vechtpartij ontstaan. De politie verrichtte twee arrestaties.

In de horecazaak waren kennelijk aanhangers van Willem II, Bristol en Feyenoord aanwezig. Er werd tijdens de vechtpartij met glazen en krukken gegooid. Op aanwijzing van portiers werden in de omgeving een 44-jarige man uit Bergschen Hoek en een 49-jarige Schiedammer als verdachten aangehouden. Agenten die ter plaatse kwamen zagen rondom het café glasscherven en stukken hout liggen. Verder onderzoek, zoals de analyse van camerabeelden, moet uitwijzen of nog meer vechtersbazen geïdentificeerd kunnen worden.

Nog een incident
Rond 00.30 uur is er na een opstootje bij dezelfde zaak nog een 18-jarige Tilburger aangehouden ter zake het verstoren van de openbare orde.

Foto’s: Diederik Cools