Auto zwaar beschadigd na botsing met tractor

Koningshoeven, Tilburg – Bij een aanrijding op de Koningshoeven in Tilburg is woensdagmiddag rond 15.45 uur een personenauto zwaar beschadigd geraakt.

Niet meer te ontwijken

De bestuurder van de tractor zou er alles aan gedaan hebben om een aanrijding te voorkomen. Echter kon hij het voertuig niet meer ontwijken, waarna de personenauto frontaal tegen het wiel van de tractor reed. De personenauto raakte hierbij zwaar beschadigd. De tractor hield aan het ongeval een lekke band over. Deze werd ter plaatse vervangen.

Slachtoffer

Het slachtoffer, de bestuurder van de personenauto, werd ter plaatse nagekeken door het ambulance personeel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de tractor kwam met de schrik vrij.

Weg afgesloten

Aangezien de tractor en de personenauto de weg volledig blokkeerden, besloot de politie een stuk van de Koningshoeven in beide richtingen voor het verkeer af te sluiten. Nadat het kapotte wiel van de tractor vervangen was, werd de weg weer vrijgegeven.

Foto’s: Koen Wouters