Stormschades in Tilburg

Tilburg – De hulpdiensten hebben vandaag verschillende stormschade meldingen gehad in Tilburg en omgeving. Onze fotografen gingen op pad om deze in beeld te brengen.

Stormschade Spoorlaan

De brandweer werd rond 10.15 uur gealarmeerd voor een stormschade aan de Spoorlaan in Tilburg. Ter plaatse bleek dat er een stuk dak (afwerking) los had gelaten. De brandweer heeft deze veiliggesteld.

De omgeving van het pand werd afgezet. Er raakte niemand gewond.

Foto’s: Diederik Cools

Stormschade Zeddamerf

De brandweer werd rond 14.15 uur met een tankautospuit en een hoogwerker gealarmeerd voor een stormschade melding aan de Zeddamerf in Tilburg. Ter plaatse bleek dat er een aantal dakpannen los gewaaid waren.

De brandweer heeft de omgeving van de woning met lint afgezet en is vervolgens vertrokken. Niemand raakte gewond.

Foto’s: Diederik Cools

Stormschade Koolhovenlaan

Onderweg naar de melding aan de Zeddamerf in Tilburg kwamen onze fotografen een aantal bouwhekken tegen die omgewaaid waren. Dit gebeurde aan de Koolhovenlaan. Niemand raakte gewond, ook kwamen er geen hulpdiensten ter plaatse.

Foto’s: Koen Wouters

Bouwzeil raakt los op Bouwterrein Scharwoudestraat

Rond 17.10 uur kreeg onze redactie een tip binnen over het losraken van grote stukken bouwzeil op een bouwterrein aan de Scharwoudestraat. Ter plaatse bleek dat er inderdaad flinke stukken blauw zeil los waren geraakt door de wind.

Foto’s: Koen Wouters

Tips?

Heeft u tips over een stormschade in Tilburg of omgeving? Dan kunt u contact met ons opnemen via een “Prive bericht” op onze Facebook pagina.