Brabantliner en auto botsen, slachtoffer (23) overleden (+Video)

Oude Veerseweg, Raamsdonkveer – Op de Oude Veerseweg is vanavond rond 21.00 uur een zwaar ongeval gebeurd. Een personenauto kwam in aanrijding met een zogenaamde Brabantliner. Het slachtoffer (23) werd uit zijn voertuig gehaald en gereanimeerd door de hulpverleners, dit mocht echter niet meer baten.

Traumahelikopter

De gealarmeerde traumahelikopter landde in de omgeving van het ongeval. De Oosterhoutseweg / Oude Veerseweg werd afgesloten voor het verkeer.

Brabantliner

De bus die net zoals de personenauto zwaar beschadigd raakte reed tussen Oosterhout en Utrecht. In de bus zouden op het moment van het ongeval enkele inzittenden hebben gezeten. Of zij gewond zijn geraakt is onbekend. Op de plek van het ongeval is een grote ravage ontstaan.

Video: Mathijs Bertens / Stuve Fotografie

Foto’s: Mathijs Bertens / Stuve Fotografie