Bestelbus tegen boom

Polderweg, Oosteind – [VIDEOBEELDEN] Op de Polderweg in Oosteind is vanmorgen een bestelbus tegen een boom gereden. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht.

Bestelbus lekte vloeistof

Bij het ongeval op de Polderweg raakte de bestelbus total loss. De bestuurder zou tegen de boom zijn gereden nadat deze voor een ander voertuig moest uitwijken. Door de klap raakte de lading van de bus beschadigd en bleek er een vloeistof uit het voertuig te lopen. Mogelijk was dit medicatie voor dieren aangezien het zou gaan om een bus van een dierenarts.

“Niet bekneld”

Volgens de melding zou de bestuurder van de bestelbus bekneld hebben gezeten. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dit echter niet het geval. Ook een gealarmeerde traumahelikopter werd gecanceld. Hoe de bestuurder er precies aan toe was, is niet bekend.

Weg afgesloten

De Polderweg werd door de politie afgesloten om de hulpdiensten veilig hun werk te kunnen laten doen. Nadat het voertuig getakeld was werd de weg weer vrij gegeven.

Video: Koen Wouters

Foto 1 + 2: Kay Overwater