Zwaar bewapende agenten bij pand

Hulteneindsestraat, Hulten – Bij een pand aan de Hulteneindsestraat in Hulten staan sinds gisterenavond zwaar bewapende agenten. De politie op is op het terrein bezig met een onderzoek naar de moord op Ferry Jansen uit Valkenswaard.

Zwaar bewapende agenten met mitrailleurs

Op het terrein van het pand aan de Hulteneindsestraat staan tenminste 5 zwaar bewapende agenten. Zij lopen met miltrailleurs terwijl er achter de hekken een onderzoek van de recherche bezig is.

Moord op Ferry Jansen

Het onderzoek zou zijn gestart nadat in Juni het lichaam van Ferry Jansen in het Markkanaal bij Den Hout gevonden is. Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen.

Pand

In het pand zijn de afgelopen jaren al vaker invallen van de politie geweest. Twee keer werd daarbij een wietkwekerij aangetroffen aldus OmroepBrabant. Op het terrein zijn zwarte schermen geplaatst om het onderzoek door de Politie uit het zicht te halen. Het pand ligt vlakbij de wijk Tilburg Reeshof. Hoe lang de Politie nog aanwezig is bij het pand is onbekend.