Bestuurder (55) komt om bij ongeval

Middelstraat, de Moer / Bergstraat, Loon op Zand – [VIDEOBEELDEN] Op de Bergstraat in Loon op Zand is woensdag rond 11:30 uur een ongeval gebeurd. De melding kwam op de Middelstraat in de Moer, maar bleek iets verder in de Bergstraat in Loon op zand te zijn. Een auto, welke zwaar beschadigd raakte, kwam hierbij in de greppel terecht. De hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer (55) betekenen. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen

Volgens de Politie reed de man vermoedelijk eerst tegen een boom en kwam daarna in de greppel terecht. Verder meldt de Politie dat het voertuig een Belgisch kenteken had. De gealarmeerde traumahelikopter is niet ter plaatse gekomen.

De VOA (VerkeersOngevallenAnalyse) van de Politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Videobeelden: Diederik Cools