Oud & Nieuw

31 december 2014 [13:38 uur] – Ongeval Bernardusplein, Tilburg
31 december 2014 [14:33 uur] – Autobrand Kruidenlaan, Tilburg
31 december 2014 [14:57 uur] – Schuurbrand Buurmalsenlaan, Tilburg
1 januari 2015 [00:56 uur] – Jongen (17) op intensive care na mishandeling op Nieuwkoopplein, Tilburg
Persbericht:
Een 17-jarige Tilburger is op het Nieuwkoopplein zwaar mishandeld. Vermoedelijk is hij met een schep op het hoofd geslagen. Hij liep daarbij een schedelbasisfractuur op en is opgenomen op de intensive care van het ziekenhuis.

De politie kreeg op 1 januari rond 1.00 uur de melding van een vechtpartij op het Nieuwkoopplein. Toen agenten daar aankwamen troffen de zwaar bebloede Tilburger aan. Een getuige verklaarde dat het slachtoffer bestook zou zijn met vuurwerk. Waarna een vechtpartij ontstond en hij op zijn hoofd was geslagen met een schep. Omdat onduidelijk was wie de klap had uitgedeeld noteerden de agenten alle namen van vijf mogelijke verdachten. Het slachtoffer is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Hij bleek een schedelbasisfractuur, gebroken kaak en gebroken oogkas te hebben. De politie onderzoekt de zaak.

1 januari 2015 [01:58 uur] – Autobrand Orangerie, Tilburg